Антропологија на културно наследство

 Антропологија на културно наследство

    Предметот е вклучен во следните насоки:


    Следни испити од овој предмет:

  • 21 Јануари 2021 во 09:00 Microsoft Teams
  • 09 Септември 2020 во 09:00 Ве молам, еден ден пред испитот, најавете се, односно испратете ми порака на e-mail дека сакате да го полагате испитот, за да ви испратам линк за полагање.
  • 26 Август 2020 во 09:00 Ве молам, еден ден пред испитот, најавете се, односно испратете ми порака на e-mail дека сакате да го полагате испитот, за да ви испратам линк за полагање.

    Материјали

© 2021. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.