Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


13.04.2022  09:00

Етнолошка музеологија

Априлска испитна сесија. ИЕА - слушална 17.

Известување

Антропологија на популарна култура

Априлска испитна сесија. ИЕА - слушална 17.

Известување

11.04.2022  09:00

Етнологија на Македонци - етнички процеси

Априлска испитна сесија. ИЕА - слушална 17.

Известување

Политичка антропологија

Априлска испитна сесија. ИЕА - слушална 17.

Известување

Антропологија на културно наследство

Априлска испитна сесија. ИЕА - слушална 17.

Известување

11.02.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Кабинет бр.1. Терминот важи за предметот ЕАТ2.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет бр.1

Известување

Економска антропологија

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Македонци - духовна култура

Ден за испити во втора декада кај проф. д-р Љупчо С. Ристески. Се полага усно, со физичко пристуство и ззаштитни мерки против Ковид 19.

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет бр.1

Известување

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1

Известување

10.02.2022  11:00

Антропологија на пол и род

Сите предмети од зимски семестар (втора декада). Усно, со физичко присуство, со почитување на протоколите. Ве молам за претходна најава по мејл.

Известување

08.02.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот се однесува на сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска. Студентите може да полагаат со физичко присуство или онлајн. Оние кои ќе одлучат да полагаат онлајн треба да се пријават најдоцна еден ден пред терминот.

Известување

31.01.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Кабинет бро.1. Терминот важи за предметот ЕАТ2.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет бр.1

Известување

Економска антропологија

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет бр.1

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет бр.1

Известување

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1

Известување

26.01.2022  09:00

Етнологија и антропологија на Америка

ИЕА - слушална 17.

Известување

Антропологија на социјализам и постсоцијализам

ИЕА - слушална 17.

Известување

25.01.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот се однесува на сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска. Студентите може да полагаат со физичко присуство или онлајн. Оние кои ќе одлучат да полагаат онлајн треба да се пријават најдоцна еден ден пред терминот.

Известување

21.01.2022  10:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

ВАЖНО: Испитот ќе се одржи онлајн на платформата Тимс со почеток во 10.00 часот. Објавено на 18.01.2022 г.

Известување

18.01.2022  11:00

Антропологија на пол и род

Сите предмети од зимски семестар. Усно, со физичко присуство, со почитување на протоколите. Ве молам за претходна најава по мејл.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.