Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


28.06.2022  10:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

22.06.2022  10:00

Aнтропологија на ислам и христијанство

Известување

07.06.2022  10:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

06.06.2022  10:00

Aнтропологија на ислам и христијанство

Известување

11.02.2022  10:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.