Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


15.02.2019  09:00

Вовед во етнологија и антропологија

2 декада

Известување

Антропологија на религијата

2 декада

Известување

Духовна култура на балкански народи и етнички заедници

2 декада

Известување

12.02.2019  09:00

Етнолошка музеологија

Известување

Етнологија на Македонци - етнички процеси

Известување

Политичка антропологија

Известување

Теренска етнологија IV

Известување

Антропологија на популарна култура

Известување

Антропологија на културно наследство

Известување

Антропологија на социјализам и постсоцијализам

Известување

25.01.2019  09:00

Вовед во етнологија и антропологија

Термин за 1 декада

Известување

Антропологија на религијата

1 декада

Известување

Духовна култура на балкански народи и етнички заедници

1 декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2019. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.