Наставен кадар

Вработени

На Институтот за етнологија и антропологија се вработени 10 лица.

Во наставно-научно и во соработничко звање работат: 

  • 2  редовни  професори,  
  • 2  вонредни  професори,  
  • 2  доценти,
  • 1  асистент. 

Во работата на Институтот учествуваат и:

  • 1 технички соработник, 
  • 1 виш лаборант,
  • 1 библиотекар,
  • 1 технички секретар.

Исто  така,  во  наставата учествуваат и надворешни соработници од други институти при Факултетот, како и од други факултети при УКИМ.Следни испити

Декември/Јануари
П В С Ч П С Н
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2017. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.