Теренска етнологија IV

Теренска етнологија 4

    Предметот е вклучен во следните насоки:


    Следни испити од овој предмет:

  • 24 јануари 2023 во 09:00 ИЕА - слушална 17.
  • 25 мај 2022 во 09:00 II колоквиум. ИЕА - слушална 17.
  • 26 август 2020 во 09:00 Ве молам, еден ден пред испитот, најавете се, односно испратете ми порака на e-mail дека сакате да го полагате испитот, за да ви испратам линк за полагање.

    Материјали

© 2023. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.