Политичка антропологија

Политичка антропологија

  Предметот е вклучен во следните насоки:


  Следни испити од овој предмет:

 • 25 август 2021 во 09:00 ИЕА - слушална 18.
 • 09 февруари 2022 во 09:00 ИЕА - слушална 17.
 • 26 август 2020 во 09:00 Ве молам, еден ден пред испитот, најавете се, односно испратете ми порака на e-mail дека сакате да го полагате испитот, за да ви испратам линк за полагање.
 • 17 јануари 2022 во 11:00
 • 07 февруари 2022 во 11:00

  Материјали

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.