Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


15.09.2021  09:00

Теренска етнологија IV

ИЕА - слушална 18.

Известување

13.09.2021  11:00

Теренска етнологија III

Во Кабинет бр. 1 или онлајн. Студентите кои планирааат да полагаат онлајн треба да се најават најдоцна еден ден пред терминот за испит.

Известување

01.09.2021  09:00

Теренска етнологија IV

ИЕА - слушална 18.

Известување

30.08.2021  11:00

Теренска етнологија III

Во Кабинет бр. 1 или онлајн. Студентите кои планирааат да полагаат онлајн треба да се најават најдоцна еден ден пред терминот за испит.

Известување

28.06.2021  11:00

Теренска етнологија III

Известување

17.06.2021  09:00

Теренска етнологија II

Известување

14.06.2021  11:00

Теренска етнологија III

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.