Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


15.09.2022  10:00

Социокултурна антропологија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

31.08.2022  10:00

Социокултурна антропологија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или во простории на ИЕА.

Известување

28.06.2022  10:00

Социокултурна антропологија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.