Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


20.06.2022  11:00

Историја на етнологијата во Македонија

Известување

Интерпретации за Балканот

Известување

09.06.2022  11:00

Историја на етнологијата во Македонија

Известување

Интерпретации за Балканот

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.