Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


16.09.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска со физичко присуство во кабинет бр. 1 во 11 часот.

Известување

16.09.2022  10:00

Етнографија и теренско истражување II

Известување

Етнографија и теренско истражување III

Известување

Етнички заедници во Македонија

Испитите се полагаат со физичко присуство.

Известување

15.09.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Економска антропологија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија на Азија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија на Кина

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

06.09.2022  09:00

Етнологија на Македонци - етнички процеси

ИЕА - слушална 17.

Известување

Етнологија и антропологија на Македонија I

ИЕА - слушална 17.

Известување

06.09.2022  10:00

Етнографија и теренско истражување II

Известување

Етнографија и теренско истражување III

Известување

Етнички заедници во Македонија

Испитите се полагаат со физичко присуство.

Известување

02.09.2022  10:00

Етнологија на Македонци - духовна култура

Известување

31.08.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот се однесува на ЕАТ2. Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Економска антропологија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Известување

Етнологија на Азија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија на Кина

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Испитот ќе се одржи со физичко присуство во кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

30.08.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска со физичко присуство во кабинет бр. 1 во 11 часот.

Известување

23.08.2022  09:00

Етнолошка музеологија

ИЕА - слушална 17.

Известување

Етнологија и антропологија на Америка

ИЕА - слушална 17.

Известување

28.06.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот важи за ЕАТ2. Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Економска антропологија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

24.06.2022  10:00

Етнологија на Македонци - духовна култура

Иситен ден кај проф. д-р Љупчо С. Ристески (втора декада). Се полагаат сите испити со физичко присуство.

Известување

20.06.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Известување

Етнологија на Азија

Известување

Етнологија на Африка

Известување

Етнологија на Австралија и Океанија

Известување

Етнологија на Албанците во Македонија

Известување

Етнолошки и антрополошки теории I

Известување

Етнологија и антропологија на Македонија III

Известување

09.06.2022  11:00

Етнолошки и антрополошки теории

Известување

Етнологија на Азија

Известување

Етнологија на Африка

Известување

Етнологија на Австралија и Океанија

Известување

Етнологија на Албанците во Македонија

Известување

Етнолошки и антрополошки теории I

Известување

Етнологија и антропологија на Македонија III

Известување

07.06.2022  10:00

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот важи за ЕАТ2. Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Економска антропологија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет бр.1. Со физичко присуство.

Известување

03.06.2022  10:00

Етнологија на Македонци - духовна култура

Испитен ден кај проф. д-р Љупчо С. Ристески. Се полагаат сите испити со физичко присуство.

Известување

23.05.2022  09:00

Етнологија и антропологија на Македонија I

II колоквиум. ИЕА - слушална 17.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.