Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.09.2022  10:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Известување

02.09.2022  10:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Известување

30.08.2022  10:00

Визуелна антропологија

Сите испити кај проф. Јакимовска, со физичко присуство и претходна најава.

Известување

24.06.2022  10:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Испитен ден кај проф. д-р Љупчо С. Ристески (втора декада). Се полагаат сите испити со физичко присуство.

Известување

17.06.2022  10:00

Визуелна антропологија

Сите испити кај проф. Јакимовска.

Известување

03.06.2022  10:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Испитен ден кај проф. д-р Љупчо С. Ристески (прва декада). Се полагаат сите испити со физичко присуство.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2022. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.