Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


17.09.2021  10:00

Антропологија на религијата

Известување

16.09.2021  11:00

Антропологија на фолклор

Сите испити кај проф. Илина Јакимовска, на Мајкрософт Тимс (со претходна најава).

Известување

15.09.2021  09:00

Антропологија на социјализам и постсоцијализам

ИЕА - слушална 18.

Известување

13.09.2021  11:00

Антропологија на етничност

Известување

07.09.2021  09:00

Антропологија на популарна култура

ИЕА - слушална 18.

Известување

Антропологија на културно наследство

ИЕА - слушална 18.

Известување

02.09.2021  11:00

Антропологија на фолклор

Сите испити кај проф. Илина Јакимовска на Мајкрософт Тимс (со претходна најава).

Известување

01.09.2021  09:00

Антропологија на социјализам и постсоцијализам

ИЕА - слушална 18.

Известување

30.08.2021  11:00

Антропологија на етничност

Известување

27.08.2021  10:00

Антропологија на религијата

Известување

25.08.2021  09:00

Антропологија на популарна култура

ИЕА - слушална 18.

Известување

Антропологија на културно наследство

ИЕА - слушална 18.

Известување

28.06.2021  11:00

Антропологија на етничност

Известување

22.06.2021  11:00

Антропологија на фолклор

Сите предмети кај проф. Јакимовска, со претходна најава на мејл (онлајн полагање)

Известување

17.06.2021  09:00

Антропологија на религијата

Известување

14.06.2021  11:00

Антропологија на етничност

Известување

08.06.2021  11:00

Антропологија на фолклор

Сите предмети кај проф. Јакимовска, со претходна најава на мејл (онлајн полагање)

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.